2009-09-08

Ny omröstning


Enligt artiklar så ger höga klackar dig ett bättre sexliv. Detta enligt en studie urologen Maria Cerruto vid universitetet i Verona publicerade förra året.


– Fötter och skor är extremt erotiskt laddade. Visst begränsar de rörelsefriheten och är svåra att springa, men man måste också komma ihåg att de faktiskt kan användas som vapen. Högklackade skor signalerar makt, status, att man är en kvinna som vet mad man vill. De flesta kvinnor som gillar högklackade skor kan berätta att de känner sig på ett speciellt sätt när de har skorna på sig.


Månadens fråga handlar om detta. Hur sexigt är det med skor egentligen? Är det så sexigt att du till och med gärna har dom på när det hettar till på allvar?

6 kommentarer:

Jennifer sa...

Sv; Dem är skitsnygga! Synd bara att det inte är en själv på dem ;P

Unknown sa...

Hmm...man tränar nog upp bäckenbottensmusklerna när man går i högklackat så det kan säkert hjälpa till!! ;-)

Kristofer sa...

Det vore häftigt att ha sex med någon som bär klackar någon gång. Det ligger en enorm laddning i det. Det är bara det att man aldrig verkar möta er kvinnor som älskar det. Var hittar man er någonstans?

Anonym sa...

Skor är grymt sexigt och jag tror nog att det har att göra med maktkänslan man får av att ha dem på sig. Jag är en lång tjej utan skor och känner mig väldigt mäktig och sexig i ett par läckra högklackade skor/stövlar!

Anonym sa...

Det fins inget sexigare än högklackat vaderna blir en sexig förlägning av skorna ock träffar man en kvinna som tar skorna med i sängen så blir det något du vill uppleva igen . Peter

Anonym sa...

Min flickvän använder gärna sina skor med klackat även vid speciella tillfällen. Det få både henne ocj mig att gå igång. rekommenderas