2008-01-05

Shoes & Clothes

Det är namnet på en affär som finns i så väl Norrköping som Köping. Ett paradis för alla som älskar det vackra man har på fötterna. Vi rekomenderar ett besök på hemsidan http://www.shoesandclothes.se/ eller ett besök i butiken som I Norrköping ligger på St Persgatan 89 och i Köping ligger på Stora Gatan 11.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Köping, av alla ställen i Sverige, har också en FANTASTISK skobutik. Har tyvärr glömt vad den heter, men har skickat en förfrågan till min kompis som vet :) Postar länk senare.

Anonym sa...

Tror jag har hittat rätt blogg, är fullständigt tokig i skor och stövlar. Många kartonger har det blivit, och numera är källaren fylld av dem.
Kul med alla bilder på snygga dojor

Motto sa...

MementoMor, denna butik finns både i Norrköping och i Köping. Råkade missa det, men nu är det inskrivet!

Anonym sa...

Jamen det löste ju hela problemet :) Förklarar också att jag kom att tänka på den när jag såg bilden!

Anonym sa...

Den butiken försvann i höstas och drivs även av samma ägare som skobutiken.se och även legavenue.se som upphört nyligen.

Shoes and clothes, shoe.se är samma företag som skobutiken och dom byter namn o adresser hela tiden.

Anonym sa...

skobutiken.se, shoes.se, leg-avenue.se, shoes and clothes.se drevs och drivs alla en samma ägare dom är bara bluff! Om man returnera får man aldrig tillbaka sina pengar, finns massa som blivit lurade av dom, handla ej där!

Anonym sa...

JAG HAR BLIVIT BLÅST PÅ 900 KR AV SKOBUTIKEN.SE/LEG AVENUE!
BESTÄLLDE OCG BETALADE I JUNI, NU ÄR DET 10 OKTOBER. VARIT PÅ KONSUMENT RÅDGIVNING OCH SKA NATURLIGTVIS POLISANMÄLA! KANSKE KAN MAN TA TILLBAKA SINA PENGAR PÅ NORDEA?