2008-01-22

SkoButiken.se - Sexiga skor till sköna priser

VARNING!!
Nedanstående text har tidigare publicerats på bloggen, nu har det informerats från flera håll att skobutiken.se är fejk och bluff. Därför en varning om att inte besälla något härifrån!
Fler shopingtips önskas ständigt. Så låt oss dela med oss av ett tips om en butik som funnits på webben under ett par år nu. Skobutiken.se har ett stort sortiment av skor och ett mindre av kläder och väskor.
Jobbar Du inom show, dans eller motsvarande har du dessutom något man kallar för en "proffs rabatt"!
Omdömmena om skobutiken.se går dock lite isär. Har hört varningar om att vissa som beställt inte fått sina varor, att vissa fått vänta väldigt lång tid och att vissa fått något annat än vad man beställt. Har du någon erfarenhet av skobutiken.se, skriv gärna en kommentar och berätta!

16 kommentarer:

Anonym sa...

Väntade på mina skor i över två månader, orkar inte ens tänka på hur många mail jag skickat till sko butiken!
Men inga svar inte... Handla inte här!!

Anonym sa...

Fick aldrig någa skor jag beställde

Anonym sa...

Skobutiken är samma som legavenue.se. Dom hade en butik i norrköping som försvann i höstas men visar fortfarande upp den på sidan legavenue.se som showroom.

Nu finns tydligen butik i stockholm och då heter dom shoe.se.

Dom verkar göra allt för att virra till det med olika företagsnamn och webadresser.

Urkkkkka

Anonym sa...

Jag väntade i två månader och sen "varan finns inte i lager". Grr

Anonym sa...

Jag vänta i 4 månader på att få ett par skor plus ett par trosor betalade.skulle ta någon vecka glöm det 4 månader ringde o skrev men fick ingen kontakt. efter 4 månader kom jag i kontakt med don så kallade nya företaget i stockholm dom skicka skona plus trosorna det var fel storlek på skona fel färg på trosorna skicka tillbaka grejerna och fråga om dom kunde läsa beställnings listan och klaga på mina saker . fick tillbaka ett nytt paket med rätt storlek på skona men trosorna blev en ny färg och ny modell jag skulle ha haft röda string med snörning, men fick först vita och sist vanliga svarta .så min kommentar till denna butik är skit butik.

Anonym sa...

Köp ingenting från skobutiken.se eller shoe.se eller legavenu eller vad de nu heter.

VÄLDIGT många har blivit lurade av dem och de har en hel del polisanmälningar och konsumentanmälningar mot sig.

Jag har försökt få tag i dem under fem månader nu, både via mail, telefon och brev men utan resultat.

Finns det fler som blivit lurade, gör en polisanmälan på www.polisen.nu.

Anonym sa...

VARNING, VARNING!!!!!! Tala om för ALLA du känner vilket bluff-företag SHOE.se är. Väntade i 2 månader även jag men när skorna äntligen kommer så är det inte alls de skor jag beställt. Har 1200 kronor tillgodo som jag vill ha tillbaka men dom svarar varken på mail eller telefon samtal. Nu är det bara polisanmälan som återstår, om nu det hjälper?!

Anonym sa...

Gällande han som driver skobutiken.se shoe.se samt leg.avanue.se

Nu har dom väl blåst massor av förskottsbetalda prylar med dom
finns live på hornsgatan 158 i stockholm

Konkursdatum: 2008-11-28

Konkursförvaltare: Carlsson Rings Advokatbyrå HB

Tingsrätt: Norrköpings tingsrätt


Adressuppgifter
Adress: Box 1234 c/o Adv.Fir

Postnummer: 600 42

Postort: Norrköping

Län för säte: Östergötlands län

Telefon: 0221-77 90 07


Verksamhetsfakta
Verksamhet: Partihandel med kläder och skodon
(Huvudnäring enligt SCB, SNI2007:46420)

Antal anställda: 0 - 4

Inregistrerat: 2006-01


Ekonomi/Trend Bokslut saknas

Anonym sa...

Jaha... det här borde jag ju ha läst innan jag beställde ett par läckra stövlar veckan före konkursen. Blåst på 1300 spänn helt enkelt. Delar samma erfarenhet som flera av er andra. FAN vad trist!!!

Anonym sa...

divas.se har högklackade skor med indisk inspiration.

Letar ni efter unik mode så ska ni helst besöka divas.se

Anonym sa...

VARNING, VARNING!!!!!! jag är betlelat före8 månaderoch jag ventar fotfarande, och jag hat betalat för skorna 1700kr, men jag fick inte pengarna tilbacka!!!!

Anonym sa...

jag var lika klantig som resten här :( betalade 1500 kronor och inget fick utav det. skickat mail och ringt men omöjligt och få tag på nån person att prata med.

så bluffföretag är det ju verkligen, men du som fick ett par skor ska ju iaf vara glad för det!

så inga skor och inga pengar :(

Anonym sa...

Jag köpte 4st byxor hos yria.se för 675kr.men de passade inte och jag begärde om att skicka tillbaka de,Ja sa ögaren skicka de så får du pengar tillbaka!!!!! jag skickade de och väntade på pengarna men fick inga jag skrev till de många gånger och fick ingen svar till slut glömde jag bara.jag undrar om det kan finnas en fejk yria eller om att de bara struntade i mig?????????????

maria sa...

men vem är så dum att man betalar i förskott? skulle aldrig betala en vara som jag inte redan fått hem och är nöjd och glad med. skyll er själva. TÄNK!

Anonym sa...

Du som handlat via yria.se skulle bara säga att jag också blivit lurad av samma bolag. Då jag gått längre med detta och fått mer uppgifter om själva företaget som säger att deras namn är yria vilket det inte är utan det är toy boy det är en enskild firma vars f-skatt verkar vara avregistrerad. innehavare är Olsson, Arne Ola Daniel telenr som de skriver på hemsidan att dem inte har är 0915-10203. Till er andra som blivit lurade av andra företag: Ta kontakt med svartalistan.se eller (ARN) allmäna rerklamationsnänden.

Anonym sa...

interractial internet dating sites http://loveepicentre.com/taketour/ online xxx dating ames
dating a divorcee [url=http://loveepicentre.com/testimonials/]paraplegic dating richomond bc[/url] dating after separation laws ny
rich men dating agency [url=http://loveepicentre.com/articles/]older woman younger man dating service[/url] who is duane johnson dating [url=http://loveepicentre.com/user/gionana/]gionana[/url] sociology dating curve